Compartir en Facebook

Colˇlecciķ Medea

Fantāstic en llengua catalana

Rondalles de sang

Ilˇlustracions: Mrotisky

ISBN: 978-84-120819-9-2

310 pāgines

Preu: 18 euros

Enviament: 3 euros per llibre. Enviament gratuīt

Llibre en prevenda. Aquest llibre encara estā en impressiķ. El rebrās a casa quan estigui enllestit, abans que arribi a llibreries. Sense despeses d'enviament.

Comprar en prevenda

Si us plau, escull entre aquestes dues opcions:

Sinopsis: 'Rondalles de sang' de la Trilogia Llegendārium és un recull de dotze rondalles i llegendes de la tradiciķ popular i oral catalana centrades en la violčncia, cadascuna acompanyada d’un assaig que l’analitza en profunditat. 'Rondalles de sang' és la primera part d'una trilogia que anirā seguida de Rondalles de difunts i Rondalles del Diable.

Totes les cultures tenen histōries violentes. També la catalana. La violčncia, despullada de qualsevol altre artifici, juga en l’āmbit de la cultura popular tradicional un paper molt divers. Pot ser que avisi de perills i, per tant, tingui un caire didāctic; pot tenir un valor abstractiu amb relaciķ a les passions; pot portar-nos als racons més foscos de les relacions humanes, fins a enfonsar-nos dins del pou de la bogeria. O, simplement, ens pot parlar de fets terriblement reals, que van quedar gravats per sempre en la memōria colˇlectiva.

A quina llibreria el puc trobar?

Prueba a buscar en nuestros punts de venda

Vull aquest llibre Fes Tweet!